Bram Engineers

Over ons

8

Wie zijn wij bij Bram Engineers

In 2002 is het technisch ingenieursbureau Bram Engineers opgericht door René Stam en Peter Brouns. Zij zijn zeer breed opgeleid en hebben een jarenlange ervaring op verschillende werkgebieden, zoals mechanisch, hydraulisch en elektrisch. Door deze ervaring zijn zij ‘mechatronic’ en hebben inzicht in alle aspecten van de machines. De kennis van de diverse werkgebieden wordt ingezet, om indien nodig, de technische staf van de klant te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun (specialistische) software. Sinds 2007 is Bram Engineers importeur van de hoogwaardige mobiele controllers & displays van Epec.

Onze visie bij Bram Engineers

Mocht de klant er niet uitkomen, staan wij als troubleshooters paraat. Onze visie luidt dan ook: “Drie keer links is ook rechts.”
Dit wil zeggen dat wij voor elk technische probleem een passende oplossing bedenken. Hoe groot de uitdaging ook is, wij gaan hem graag aan. Kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom. Daarbij houden wij uiteraard rekening met de wensen van de klanten en daarbij zetten wij de nieuwste technische ontwikkelingen in.

Trainingen en Cursussen

Om onze klanten optimaal te ondersteunen, wordt hun technische staf door ons getraind en begeleid. Wij dragen onze kennis en ervaring over in onze speciaal voor de klant op maat gemaakte cursussen. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Importeur en dealer

Wij zijn importeur of dealer van verschillende bekende merken hardware, zoals Epec mobiele controllers, OPUS bedieningspanelen en encoders, Blink keypads, MRS automotive controllers and Gemac inclinosensoren.