Oplossingen

GlobE

Epec GlobE is een platform voor klantgerichte IoT-oplossingen. Op een browser gebaseerde remote service die kan worden gebruikt voor beheer, bewaking van uw machinepark en loggen van machine data naar de clou.

Wat is GlobE?

Epec GlobE® is een IoT-platform dat wordt aangeboden als service voor OEM-machinefabrikanten en beheerders van machineparken om verschillende soorten oplossingen mogelijk te maken, bv. voor machinepark beheer en statusbewaking van mobiele machines. GlobE is geoptimaliseerd voor mobiele machines die Epec besturingssysteemproducten gebruiken, maar het kan ook worden gebruikt in machines met besturingssystemen van derden. GlobE wordt standaard geleverd als cloudservice, waardoor het configureerbaar, betrouwbaar en kosteneffectief is.

Wanneer het volledige voordeel van een IoT-oplossing wordt gewenst, moet de IoT-oplossing naadloos worden geïntegreerd met het machinebesturingssysteem. GlobE is standaard volledig geïntegreerd in de Epec besturingssystemen. Dit vermindert de doorlooptijd van de klant aanzienlijk en minimaliseert de initiële projectkosten. Unieke en handige functies, zoals aanpassing van machineparameters, updates van besturingssysteemsoftware, lokale data van logfiles van de verschillende ECU’s, zijn nu ook beschikbaar voor de GlobE-Webportal gebruiker.

 

GlobE afbeelding

Waarom?

Het gebruik van IoT maakt op data gebaseerde beslissingen voor beheerders van machineparken in hun dagelijkse activiteiten mogelijk. Voor machinepark beheerders kan dit betekenen dat de werkwijze of het onderhoud kan worden geoptimaliseerd en voor machinefabrikant kan deze big data het de machine, of de productiviteit van de machine betekenen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van voordelen die IoT kan bieden. Elke case is anders en vaak worden alle behoeften en mogelijkheden in het begin niet overzien. Daarom is het belangrijk dat de gebruikte technologie flexibel is en kan worden aangepast aan uw bedrijf.

Wat net zo belangrijk is, is de time-to-market, daarom is het gebruik van IoT-platforms normaal voor de industrie. Wat Epec GlobE onderscheidt van andere IoT-platforms, is de vooraf gemaakte integratie tussen het machinebesturingssysteem en het IoT-platform. Functies zoals parametrisatie op afstand, software-updates, registratie van logfiles en machine beheer zijn niet gestandaardiseerd en daarom vaak uniek voor elk IoT-platform en elk besturingssysteem. Het complete systeem verkrijgen bij één provider bevorderd een flexibele intergratie hiervan. Dit maakt GlobE de gemakkelijkste en snelste IoT-oplossing in de industrie.

Epec minimaliseert de investering van tijd en middelen door het leveren van een compleet klantspecifieke oplossing door één provider. De machinefabrikant kan het projectbeheer, contractonderhandelingen, serverinstallatie, systeemintegratie en andere veel voorkomende tijdrovende taken met betrekking tot de IoT-systeemprojecten met verschillende providers vergeten.
Epec biedt een gemakkelijke toegang tot IoT zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteit, namelijk het bouwen van hoogwaardige machines. Epec’s lange geschiedenis van het ontwikkelen van besturingssystemen voor mobiele machines heeft hen geholpen om GlobE te optimaliseren voor de behoeften van fabrikanten van mobiele machines en hun klanten.

GlobE biedt een API om gegevens uit te wisselen met andere IT-oplossingen. Deze kan alleen of samen met Epec GatE en IoT-oplossingen van derden worden gebruikt om aan alle mogelijke behoeften van de toekomst te voordoen. Epec GlobE® is een gedeponeerd handelsmerk van Epec Oy.

Hoe?

GlobE back-end/front-end servertoepassing is gebaseerd op het toonaangevende IoT-TICKET®-platform ontwikkeld door Wapice Ltd, waarmee klanten hun eigen dashboards en -rapporten kunnen ontwikkelen en wijzigen met behulp van de ingebouwde editor in het platform.

De combinatie van Epec-controllers, IoT-gatewayhardware, PLCopen-bibliotheken, software-ontwikkelingstools en het IoT-TICKET®-platform stelt ons in staat om de meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke, aanpasbare en complete IoT-oplossing voor mobiele machines te bieden.
Epec 6000-serie displays en remote acces units kunnen worden gebruikt als een IoT-gateway naar het internet en de GlobE-service via een 3G-, WLAN- of Ethernet-interface. Als onderdeel van de GlobE-service kan Epec 6000-serie units voorzien van vooraf geïnstalleerde wereldwijde M2M-SIM-kaarten en gegevensabonnementen en wereldwijde mobiele connectiviteit bieden als een service.

GlobE® is een IoT-platform dat wordt aangeboden als service klantspecifieke oplossingen, zoals machineparkbeheer en statusbewaking.

BramEngineers_wat
BramEngineers_waarom

Vooraf ontwikkelde integratie tussen het machinebesturingssysteem en de IoT-oplossing optimaliseert de time-to-market van de klant.

GlobE back-end/front-end servertoepassing is gebaseerd op het toonaangevende IoT-TICKET®-platform ontwikkeld door Wapice Ltd, waarmee klanten hun eigen dashboards en -rapporten kunnen ontwikkelen en wijzigen met behulp van de ingebouwde editor in het platform.

BramEngineers_hoe