Wij zijn

Bram Engineers

No-nonsense, korte lijnen en brede mechanische, elektrische en hydraulische kennis en een bak aan jarenlange ervaring. Daar staan we bij het technisch ingenieursbureau Bram Engineers al sinds 2002 om bekend. Net als om onze gedrevenheid. Zware applicaties, ingewikkelde systemen… we gaan geen uitdaging uit de weg.

 

IMG_1302

Wij zijn Bram Engineers

Als leverancier van hardware werken wij uitsluitend met merken van absolute topkwaliteit, die getest en beproefd zijn onder de zwaarste werkomstandigheden. Bram Engineers is importeur van de mobiele controllers en displays van Epec, de Opus bedieningspanelen van Topcon,  de compacte CAN controllers van MRS en de Can Open Keypads van Blink. Sterk, robuust en betrouwbaar.

En het stopt voor ons niet bij de levering van alleen de producten. We denken graag mee over optimalisatie van processen en systemen. Komt u er niet uit? Dan staan wij paraat. Flexibel, ondersteunend en meedenkend. Inloggend op afstand of ter plekke. Niets mag tenslotte lang stilstaan, dat beseffen wij ons als geen ander.

“Sterk & robuust”

Importeur

Wij zijn importeur van verschillende merken robuuste hardware, zoals Epec mobiele controllers, OPUS bedieningspanelen en encoders, Blink CAN open keypads, MRS automotive controllers. Al onze producten, die getest en beproefd zijn tijdens de zwaarste werk- en weersomstandigheden, zijn stuk voor stuk ‘kanjers’!

Trainingen en Cursussen

Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Voordat u met onze producten aan de slag gaat, bieden wij u een op maat gemaakte cursus aan zodat u of uw medewerkers geheel zelfstandig uit de voeten kunnen met onze producten.

Bram Academy                

Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? Welke innovaties signaleren we? En welke kansen bieden deze ontwikkelingen u? Om antwoord op deze vragen te geven hebben wij de Bram Academy opgericht. Wij trainen onze klanten door persoonlijke cursussen en wij organiseren jaarlijks de Bram Academy update-dagen.  Zo houden we uw kennis op peil en streven we naar minder downtime en nóg meer service en kwaliteit en blijft u op de hoogte van de laatste technische hoogstandjes.

Technologie staat nooit stil… en wij dus ook niet!

Bekijk onze producten