Voor wie?

Referenties

ABU_DHABI_LONGTWIN_PIC

Haven

Handen uit de mouwen en aanpakken. Of: ‘Niet lullen maar poetsen’. De Rotterdamse mentaliteit en het arbeidsethos van de haven past ons als een jas. We lopen al jaren mee in de havenwereld en spreken dezelfde taal. Onze producten vind je er dan ook in vele toepassingen.

 

        

Agrarisch

Hardware voor landbouwmachines en nog vele andere producten. We zijn trots op onze ‘agrarische catalogus’. En natuurlijk is geen enkel bedrijf hetzelfde en heeft iedere agrariër zijn eigen specifieke behoeften en wensen. Daar spelen wij dan ook graag op in.

 

   

 

Automotive

Innovatief en state of the art. De automotive-branche wordt gekenmerkt door nieuwe ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Elektrisch rijden werkt daarin nog eens als extra katalysator. Uit ervaring weten we bij Bram: niet meebewegen betekent achterlopen. Daarom volgen we elke innovatie op de voet en spelen we daarop in met de juiste controllers en andere automotive-producten. We adviseren u graag over alle kansen en mogelijkheden.

 

       

Maritiem

Betrouwbaar en recht door zee. Bij Bram praten we u niet naar de mond, maar geven we u altijd eerlijk advies. Dat zijn we aan u én aan onze ervaring en expertise verplicht. We willen graag aanpakken, maar wel op de juiste manier. Producten en oplossingen waar u en wij voor 100% achter staan, daar gaan we voor!

 

    

 

Heavy Duty

Bij Bram zijn we niet bang voor ‘heavy duty’. Waar anderen vaak kiezen voor standaard, gaan wij juist graag bijzondere uitdagingen aan. Extreme werk- en weersomstandigheden? Zware schokken en trillingen? Onze handen beginnen al te jeuken! Onze robuuste producten zijn tegen extreme situaties en temperaturen bestand.

 

      

Bekijk onze producten